3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховний захід «Сила нескорених» у 11 -Б класі

Автор: anna_garifylina від 16-10-2018, 01:05, переглядів: 1 128

0

На свято Покрови Пречистої Богородиці наша країна відзначала День українського козацтва, а від 14 жовтня 2014 року, згідно указу Президента України, ми відзначаємо ще й День української армії.

Адже не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається на Україні, а саме подвиги наших українських солдат, воїнів,чоловіків, які на даний момент захищають суверенність та незалежність Батьківщини. Саме тому це свято таке важливе та актуальне сьогодні.

В цей день у нашому класі було проведено виховний захід «Сила нескорених» з метоюознайомити нас із славними сторінками історії України, виховати почуття патріотизму,бажання захищати Вітчизну. Ми зрозуміли, що маємо пам’ятати про славне минуле та бути гідними славних лицарів, запорозьких козаків, оборонців рідної землі.

Бабій Т.(11-Б клас)

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.