Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Урок-змагання "Ми маємо бути зрозумілі Європі, а Європа – нам!" у 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок-змагання "Ми маємо бути зрозумілі Європі, а Європа – нам!" у 11-Б класі

Автор: anna_garifylina від 4-09-2018, 23:42, переглядів: 751

0

А в нас, в  11 – Б класі (м.Олександрія), пройшов останній перший урок в нашому житті. Тому сьогодні трішки сумно, але з іншого боку, і дуже радісно. Адже це останній рік шкільної веремії, яка почалася 10 років назад.

Наш вихователь Лановенко В.Р. провела урок-змагання «Ми маємо бути зрозумілі Європі, а Європа – нам!»між двома групами, під час якого учні виконували завдання гри «Єврокафе» (За мотивами методики «Світове кафе»), узагальнили свої знання про Європу. Учасники команд представили невеличкі повідомлення, в яких багато чого цікавого розповіли про Україну, а саме про свою Малу Батьківщину. Адже в класі навчаються учні-представники від різних районів області . Так нам довелося почути про Знам’янку – перлину Чорного лісу, послухали про давню історію наймолодшого міста області Світловодськ, під час повідомлення про Добровеличківку перенеслися в географічний центр України, побували в Онуфріївському дендропарку,  послухали повідомлення «Від Усівки до Олександрії»,  дізналися про загадковий Екзампей в Новоукраїнському районі,  справжнім відкриттям був гранітний квартал залізничників у Гайвороні. Було цікаво і водночас весело.

Ми, одинадцятикласники,  — майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками підноситимемо  її культуру, своїми досягненнями славитимемо її і крокуватимемо до Європи!

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.