Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Пожежа у лісі – горе для країни. Правила пожежної безпеки

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Пожежа у лісі – горе для країни. Правила пожежної безпеки

Автор: feanen від 12-11-2018, 08:56, переглядів: 770

0

9 листопада в 9 класі Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат–школа мистецтв) ІІ ступеня було проведено бесіду: «Пожежа у лісі – горе для країни. Правила пожежної безпеки  у лісі».

Впродовж заходу учні нагадали правила поведінки під час пожеж,  доповідали про дослідження тенденцій виникнення пожеж в лісах зелених зон планети, про аналіз досліду загорянь у лісі України.

Лісові пожежі набули великих масштабів по всьому світу і завдають не тільки великі матеріальні збитки, але й ведуть до негативних змін глобальних енергетичних балансів поверхні Землі, кругообігу води і т. п.

Ця проблема з екологічної, соціальної та економічної точки зору в багатьох країнах стоїть дуже гостро. Складна ситуація з лісовими пожежами в останній час склалася і в Україні.

Учні зробили висновок, що задля безпеки життя, та навколишнього середовища потрібно правильне проведення планових профілактичних заходів серед населення, оперативно виявляти і ліквідовувати лісові пожежі.  Кожна людина повинна знати, додержуватися, і виконувати Правила пожежної безпеки.

Категорія: Безпека житттєдіяльності

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.