Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Бінарно-виховна година в 11-Б класі на тему: «Пожежна безпека»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бінарно-виховна година в 11-Б класі на тему: «Пожежна безпека»

Автор: dend від 10-11-2018, 10:37, переглядів: 1 024

0

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки життєдіяльності у 11-Б класі відбулася бінарно-виховна година на тему: «Пожежна безпека».

Пожежа – це неконтрольований процес горіння, який несе за собою загибель людей, знищення матеріальних цінностей. Відомо, що 90% пожеж виникають по вині людини.

Під час виховної години учні згадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки; про невідкладні дії під час пожежі; про першу долікарську допомогу потерпілому. Обговорювали дії які можуть призвести до небезпечних ситуацій та проаналізували причини виникнення пожеж.

Таким чином, гімназисти закріпили знання з питань пожежної безпеки, відпрацювали навички правильних дій при пожежі, навчилися швидко оцінювати небезпечну ситуацію, приймати оптимальне рішення щодо її подолання. Не забуваймо про істину, яка вже давно стала девізом безпеки: «Небезпеку легше попередити, запобігти, ніж її ліквідувати та боротися з нею!»

Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.