Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Англійська мова » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (31 травня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (31 травня)

Автор: Французан від 1-06-2018, 11:23, переглядів: 912

0

В останній день весни учні 5 класу здійснили заочну подорож до найвідоміших районів Кіровоградської області та провели конкурсну програму «Родзинки мого краю».  Діти попрацювали над створенням колажу «Визначні місця Кіровоградщини». Потім у групах діти представляли кожен регіон, який вони вибрали заздалегідь. Захід проходив з відео презентаціями, піснями, віршами. І завершальним етапом став похід до краєзнавчого музею, де діти ознайомилися з природним ландшафтом нашого краю, тваринним та рослинним світом. Стомлені, але задоволені, п’ятикласники попрямували додому в очікуванні наступного дня.

У учнів 6 класу день пройшов під девізом «Англійська без кордонів».  Спочатку була проведена інтелектуальна гра «Найрозумніший» на кращого знавця англійської мови, яка допомогла учням продемонструвати свою кмітливість та ерудицію. Гра проходила  дуже жваво, всі учасники намагалися перемогти. Кращою стала команда “Sugar”, а кращим знавцем – Шиян Вікторія. Переможці отримали призи.Після цього учні відправилися у віртуальну подорож до США. Учні переглянули та обговорили презентації та відео про цікави факти з історії країни.  Подорож завершилася іграми.День пройшов цікаво і весело та залишив у учнів багато позитивних вражень.
Черговий день практики розпочався із традиційної вже організаційної лінійки, на якій представники команди «Dynamite children» (7 клас) разом із учасниками інших команд після виголошення девізу розповіли, як пройшов попередній день та поділилися планами на поточний день.Тема практичних занять семикласників сьогодні: «Teenagers’ world. Our lifestyle (Світ підлітків. Наш стиль життя)». Учні впродовж дня переглянули та обговорили презентацію «People who changed the world (Люди, які змінили світ)» та відеофрагмент «Try something new (Спробуй щось новеньке)». Неймовірну кількість позитивних емоцій принесла участь у рольовій грі «It’s my life (Це моє життя)…»: кожен спробував себе у ролі актора, переконливо представляючи однокласникам певну професію, людину або подію із життя.
Мандрівки, подорожі, туристичні походи – це те, що найбільше збагачує наш світогляд. Команда “BMW” (8 клас) також переконана в цьому. Тому ми вирішили провести віртуальну подорож  європейськими містами, які щорічно приваблюють найбільшу кількість туристів з усього світу. На занятті ми переглянули презентації та відео про Париж, Рим, Відень та Брюссель. Баліцька Віка та Гончар Аня запропонували  нам  цікаву вікторину  на тему  «Визначні памʼятки європейських столиць». Потім ми розділились на міні-групи та провели мовний  батл. Кожна команда повинна була перекласти фразу «Привіт, як тебе звати!» якомога більшою кількістю європейських мов. Після заняття  ми зробили прогулянку  парком та провели флешмоб.

Категорія: Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.